REK consult is een advies- en boekhoudbedrijf dat op 1 april 2003 is opgericht door Arie Raven en Gerrit Kraak.
Vijf jaar lang hielden we kantoor in een pand op Het Nieuwe Diep in Den Helder.
Toen we uit ons jasje groeiden hebben we op 28 november het nieuwgebouwde kantoor geopend op Het Arsenaal 8a, 1781 HP Den Helder.
Ons kantoor heeft ruime ervaring op het gebied van administratieve en fiscale dienstverlening aan het
MKB en particulieren in de regio.
Onze medewerkers hebben allen hun eigen ervaring en specialisme. Klantgerichtheid, betrokkenheid, deskundigheid en flexibiliteit zijn voor ons kantoor sleutelbegrippen.
Tot onze cliŽntenkring behoren MKB ondernemingen uit diverse branches. Juist door jarenlange vakkennis kunnen wij de prijs-kwaliteit-prestatie verhoudingen optimaal houden voor onze cliŽnten.

Kwaliteit In verschillende branches is er sprake van een kwaliteitskeurmerk. Hierdoor onderscheidt men zich van de overige aanbieders. Ook binnen de aanbieders van administratieve en fiscale dienstverlening bestaat er een keurmerk, de NOAB. Sinds 2004 is ons kantoor lid van de NOAB, de Nederlandse Organisatie van Administratie- en Belastingdeskundigen. Als lid wordt men periodiek gecontroleerd of men nog aan de vereisten van dit keurmerk voldoet. Dit lidmaatschap houdt onder meer in, dat wij als kantoor verplicht zijn om onze kennis op fiscaal en bedrijfseconomisch gebied op peil te houden d.m.v. cursussen en dat wij ook conform de NOAB-voorwaarden (leverings- en uitvoeringsvoorwaarden) onze diensten verlenen. Ook kunnen wij gebruik maken van de NOAB Adviesgroep. Hierbij zijn fiscalisten, accountants, advocaten en notarissen aangesloten en tegen een gunstig tarief kunnen wij hiervan gebruik maken. Wilt men meer weten over dit keurmerk klik dan op het logo van de NOAB.

Particulieren
Niet alleen ondernemers in het MKB kunnen bij ons terecht, maar ook particulieren. Wij verzorgen namelijk voor u de aangifte inkomstenbelasting, aangifte successie en schenking en voor overige adviezen op fiscaal gebied kunt u ook bij ons terecht.

Visserijnieuws VRIJDAG 27 MEI 2005

Interview Gerrit Kraak met Visserijnieuws over het tot stand komen van REK

 

                                               


 

 

 

REK consult

ADMINISTRATIE
BELASTING
BOEKHOUDING


Privacy  policy
Disclaimer

ZZP'er worden
Jaarrekeningen

Belasting
aangiften
Fiscale diensten
Bedrijfsadministratie
Salarisadministratie
Bedrijfsadvies

Wie zijn wij

Het Arsenaal 8a
1781 XP  Den Helder
Bellen: 0223 680301
Mailen:
info@vofrek.nl